Salsakurs.se

Danskurser, gruppträning & event.

 

Guillermo Gutierrez Relé

Dans-, Zumba®instruktör & DJ Rele

Mitt namn är Guillermo Gutierrez Relé.  Jag är född och uppvuxen i Havanna på Kuba där jag har dansat sedan barnsben. Mina danskunskaper har jag fördjupat med danslektioner hos några av Kubas bästa danslärare, vilka undervisar på ISA, Kubas nationella danshögskola.

Sedan jag flyttade till Sverige har jag gett salsakurser i Sverige, Danmark och Finland - diverse workshops, möhippor/svensexor, privat- och företagsfester och privatundervisning. I ett av TV4 Plus datingprogram "Dagens man" har jag även medverkat som salsainstruktör till en av killarna under hösten 2009.  

Jag är certifierad Zumba®instruktör för Zumba® Fitness, Zumba® Gold, Zumba® Sentao, Zumba® Kids Jr 4-6 år & Zumba® Kids 7-11 år och är även medlem i ZIN - Zumba® Instructor Network sedan 2010.

Från första början har jag dansat till Salsa och annan kubansk musik med mina båda barn - vilket de älskar! Utifrån det och min frus och några av hennes vänners önskan om en salsakurs för föräldralediga på dagtid föddes idén med BabySalsa. Med BabySalsa har vi medverkat i Kulturkalaset i Göteborg, Kulturnatt i Halmstad och Kungsbacka.

Jag dansar kubansk Salsa, Reggaeton, kubansk Rumba, Merengue, Conga, kubansk Cha-cha-cha, Rueda de Casino och Bachata. 

Utöver dansen jobbar jag även som DJ. Eftersom musik är mitt andra stora intresse försöker jag alltid hålla mig uppdaterad med det senaste inom den kubansk-latinska musikvärlden. Jag har spelat på privat- och företagsfester, Hotell Havanna, Harrys i Varberg, Salsafestivalen i Varberg, Scandinavian Salsa Congress i Göteborg och Cuban Weekend Jönköping.

 

www.zumba.com kan du kolla upp att jag har gått instruktörsutbildningen och har tillstånd att hålla Zumbakurser. Sök på Guillermo Gutierrez Rele.

 

www.salsakurs.se

www.unodostresmama.com